Hoppa över navigation.

Kortkurser VT11

Tid:
Aktivitet:
Status:
Person:

BeskrivningVarje termin ges ett antal gratis kortkurser på ca 3 timmar för studenter och universitetsanställda, för externa deltagare kostar kurserna 1800 kr. Frågor om kortkurserna ställs till Jon Svensson på
jon.svensson@humlab.umu.se. Hör gärna av dig om du har förslag på nya kortkurser!

 

Anmälan

Klicka på länken "Anmälan" vid den kortkursen du vill anmäla dig till. Du kan även skicka ett mail till anmal@humlab.umu.se.

OBS! Vissa kurser har högt söktryck och endast ett begränsat antal deltagare per kurstillfälle tas in. Om du anmäler dig till en fullsatt kurs kommer du att placeras i en kö, och i händelse av avanmälningar kan du få plats på kursen. Du meddelas då via e-post.

 

För att kunna förbättra kortkurserna vill vi att alla deltagare efter kursen fyller i en enkät. Det är därför viktigt att du fyller i (alla) kortkursenkäter, vilket också krävs för att du ska kunna anmäla dig till fler kurser.

 

Om kurserna

I allmänhet förutsätter inte kortkurserna speciella förkunskaper men läs alltid kursbeskrivningen för att få en uppfattning. Efter den introducerande kursen finns möjlighet att fortsätta jobba med programmen och verktygen på egen hand i HUMlab.

 

 

Kommande kurser

 

Tidigare under terminen

 Beställare


Support