Hoppa över navigation.

Bokningspolicy i HUMlab

Tid:
Aktivitet:
Status:
Person:

Beskrivning

HUMlab är öppet för alla registerade användare dygnet runt, alla dagar.

Många verksamheter ska kunna pågå samtidigt i HUMlab. Det innebär att ingen kan "köra bort" andra användare. Om det pågår bokad verksamhet kan du fortfarande arbeta i HUMlab om det finns ledig utrustning. Visa hänsyn och stör inte den verksamhet som pågår!

Mer avancerad användning av datorerna än ordbehandling och vanlig webbsurfning prioriteras, men ordbehandling och surfning kan göras i mån av plats. Särskilt prioriterade är projekt som på något sätt kombinerar humaniora och informationstekik.

När utrustningen underhålls stängs HUMlab av för alla utom HUMlabs personal. Underhåll sker normalt 1-2 gånger i kvartalet och stängningen kan vara mellan 2-4 timmar upp till 2-4 dagar. Stängningen meddelas per e-post till alla användare.Att hyra HUMlab

Bokningar av HUMlab sker genom e-post till bokning@humlab.umu.se. Ange vilken del du vill boka när och till vad. Observera att alla bokningar blir föremål för granskning (och att vi förbehåller oss rätten att säga nej till bokningar).

HUMlab går att hyra för t.ex. lektioner, presentationer och genomgångar. Däremot är det inte möjligt att boka HUMlab för att studenter ska kunna vara där och arbeta där självständigt.

Om du har bokat HUMlab och någon använder den utrustning du hade tänkt använda, kan du be dem att flytta sig. De som använder annan utrustning ska få fortsätta arbeta.Avgifter

Resurs

Heldag 

Enstaka timmar

Datorerna 4 000 kr/dag  600 kr/timme
Glasburen 3 000 kr/dag 400 kr/timme
Datorerna & glasburen 6 000 kr/dag 800 kr/timmeHalvdagar bokas som enstaka timmar.

Tänk på att ge oss tydlliga uppgifter om vart fakturan ska skickas när du bokar.

Institutioner som tillhör Humanistisk fakultet behöver inte betala någon hyra.
Beställare


Support